top of page

Beställningar

Efter fotosessionen får ni en kod utav mig så ni kan logga in i ert album för att se de kort jag valt ut som de bästa samt redigerat.  Ni ska sedan markera genom att trycka på hjärtat på fotot för att visa vilka foton ni önskar köpa. När ni markerar vilka bilder ni gillar, använd en och samma mobil/surfplatta/dator. Används olika enheter gör en ny "gilla" markering. Vattenstämpeln på korten i bildgalleriet kommer att tas bort på de bilder ni väljer att köpa. Vi kommer överens om ni vill att jag ska redigera på något ytterligare sätt, tex om bilden önskas beskäras. Ni får sedan de valda korten mailade till er i högupplöst format. 

Skulle man vilja lägga till text på sitt foto (tex julhälsning, citat m.m.) maila mig och berätta vilken text som önskas. 

Kom ihåg att alla bilder är mina tills ni betalt och fått de specifika bilderna ni valt. Ni får heller inte spara ner eller ta print screen av ej köpta bilder och använda de. Jag kommer heller inte publicera någon av era bilder utan överenskommelse. 

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
bottom of page